Κιβωτός του Κόσμου: Δικηγόρος ανήλικου διαψεύδει δημοσιεύματα περί «απόσυρσης της καταγγελίας»

Κιβωτός του Κόσμου: Δικηγόρος ανήλικου διαψεύδει δημοσιεύματα περί «απόσυρσης της καταγγελίας»

Την ανάκληση της κατάθεσης πρώην τροφίμου, με την οποία είχε καταγγείλει για ασελγείς πράξεις τον πατέρα Αντώνιο, διαψεύδει ο δικηγόρος του

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος ενός ανήλικου, πρώην τροφίμου στην «Κιβωτό του Κόσμου», διαψεύδει δημοσιεύματα περί απόσυρσης της καταγγελίας. Ο νέος έχει καταγγείλει για ασελγείς πράξεις τον πατέρα Αντώνιο.

Ο δικηγόρος του ανήλικου και της μητέρας του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σημειώνει πως η επιστολή που φέρεται υπογεγραμμένη από τον νεαρό και τη μητέρα του «είναι πλαστογραφημένη». «Δεν υπάρχει καμία υπογραφή της», αναφέρει ο κ. Θεοδωρόπουλος, προαναγγέλλοντας νομικές κινήσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δικηγόρος

«Είναι όλως διόλου ψευδές, συκοφαντικό και εξ αυτού του λόγου θα κινηθούμε νομικά. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή της, είναι πλαστογραφημένη και όσοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τον πατέρα Αντώνιο, στο δικαστήριο, θα καταπέσουν δυστυχώς και θα αποτραπούν από τη δικαιοσύνη, διότι ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι η αλήθεια θα λάμψει και σε αυτή την υπόθεση, που έχω αναλάβει ως πληρεξούσιος δικηγόρος του παθόντος, ως θύματος του πατέρα Αντωνίου που κατηγορείται για ασέλγεια κατά ανηλίκου, σε κατάχρηση ανηλίκου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή