Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος που έκανε για χρόνια μπούλινγκ σε 14χρονο

Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος που έκανε για χρόνια μπούλινγκ σε 14χρονο

Ο 15χρονος, το πρωί της ημέρας που συνελήφθη, προσέγγισε με συνομήλικό του, άλλο ανήλικο σε στάση λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού τον εξανάγκασαν να κάνει χρήση κάνναβης

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων. Μία ακόμα υπόθεση αποκαλύφθηκε, αυτή τη φορά στο Κορωπί, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε γονέας ενός 14χρονου, ο ανήλικος δεχόταν συστηματικά bullying από έναν 15χρονο και έναν 16χρονο. 

Ο 15χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στο Κορωπί.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι μαζί με τον 16χρονο τα τελευταία τρία χρόνια έβριζαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον 14χρονο. 

Ο 15χρονος, το πρωί της ημέρας που συνελήφθη, είχε προσεγγίσει με συνομήλικό του, άλλο ανήλικο σε στάση λεωφορείου και με την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παιδική χαρά και τον χτύπησαν, εξαναγκάζοντάς τον να κάνει χρήση κάνναβης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT