Ρόδος: Τρία παιδιά εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας

Ρόδος: Τρία παιδιά εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, πρόκειται για τρία ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 13, 9 και 7 ετών αντίστοιχα

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την κινητοποίηση των Αρχών έχει προκαλέσει η εξαφάνιση τριών παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο, πρόκειται για τρία ανήλικα αδέρφια, ηλικίας 13, 9 και 7 ετών αντίστοιχα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, «εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην Ρόδο τα ανήλικα αδέρφια, Τσαμπίκα Δ., Τσαμπίκος Σ. και Σταυρούλα Σ.».

«Η Τσαμπίκα Δ. 13 ετών έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μωβ αθλητική φόρμα και κοντό αμάνικο ριγέ μπλουζάκι. Ο Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, έχει ύψος 1.40 μ, έχει κανονικό βάρος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, κόκκινο κοντομάνικο και κόκκινη ζακέτα. Η Σταυρούλα Σ. 7 ετών, έχει ύψος 1.20 μ, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε», υπογραμμίζεται.

Ρόδος: Τρία παιδιά εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας-1

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT