Προσλαμβάνονται 183 σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Προσλαμβάνονται 183 σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Οι νέοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους εντός του επόμενου 10ημέρου, αναφέρει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην πρόσληψη 183 σωφρονιστικών υπαλλήλων με σκοπό την ενίσχυση της εξωτερικής φρούρησης στις φυλακές της χώρας, προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ενσωμάτωση των 183 νέων σωφρονιστικών υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του κλάδου ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης στο ενεργό δυναμικό της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής, «αποτελεί σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, με στόχο την ενδυνάμωση του ρόλου της».

«Ο ρόλος των εξωτερικών φρουρών, αναφορικά με την επίτευξη των στόχων του σωφρονιστικού συστήματος, αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την εύρυθμη λειτουργία και την ασφάλεια των σωφρονιστικών καταστημάτων», επισημαίνεται.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το υπουργείο, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, οι νέοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή