Αρειος Πάγος: Διάψευση της Εισαγγελίας για τα Τέμπη

Αρειος Πάγος: Διάψευση της Εισαγγελίας για τα Τέμπη

Διαψεύδει τις πληροφορίες περί εντοπισμού ανθρώπινων μελών στα κατεστραμμένα βαγόνια των αμαξοστοιχιών.

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδονται με κατηγορηματικό τρόπο από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα κατεστραμμένα βαγόνια των αμαξοστοιχιών στην τραγωδία των Τεμπών.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον αρμόδιο για θέματα επικοινωνίας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αντεισαγγελέα Κωνσταντίνο Τζαβέλα, τονίζεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα εν λόγω δημοσιεύματα και προς τούτο γίνεται επίκληση έγκυρης ενημέρωσης, την οποία παρείχε η αρμόδια για τις έρευνες σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών, Εισαγγελία Εφετών Λάρισας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες παρασχέθηκαν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την αρμόδια Εισαγγελία Εφετών Λάρισας και τον αρμόδιο Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, ο οποίος διεξάγει την κυρία ανάκριση για την υπόθεση των Τεμπών, δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και διαψεύδονται όσα διατυπώθηκαν στα Μ.Μ.Ε από τρίτους, ότι ανευρέθησαν ανθρώπινα μέλη στα εναπομείναντα βαγόνια των αμαξοστοιχιών και διευκρινίζεται ότι κατά τις πολυήμερες και ενδελεχείς σχετικές έρευνες, μέχρι σήμερα 19/11/2023, έχουν ανευρεθεί αρκετά μικρά υπολείμματα οστών και βιολογικού υλικού(λίπος), τα οποία έχουν αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για έλεγχο DNA και ταυτοποίηση. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή