Παράνομο εμπόριο ελαιολάδου στον Κολωνό – Σύλληψη και πρόστιμο

Παράνομο εμπόριο ελαιολάδου στον Κολωνό – Σύλληψη και πρόστιμο

Kατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου αμφίβολης προέλευσης, καθώς και 60 κιλά ξηρών καρπών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 54χρονου, ο οποίος εμπορευόταν παράνομα ελαιόλαδο σε υπαίθριο χώρο, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 54χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής να εμπορεύεται ελαιόλαδο, χωρίς να διαθέτει τη νόμιμη άδεια πώλησης και τα απαραίτητα παραστατικά αγοράς.

Ειδικότερα, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του πλησίον υπαίθριας αγοράς, ενώ το είχε διαμορφώσει κατάλληλα για την αγοραπωλησία του εμπορεύματος.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 150 κιλά ελαιολάδου αμφίβολης προέλευσης-ποιότητας και ακαταλληλότητας για βρώση, καθώς και 60 κιλά ξηρών καρπών.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού, όπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά την εμπορία τροφίμων και την ασφάλεια της υγείας.

Σημειώνεται πως η ποσότητα ελαιολάδου που κατασχέθηκε, απεστάλη στο Γενικό Χημείο προς εξέταση, ενώ στον συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή