Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Μία νεκρή, δύο απεγκλωβίστηκαν

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα – Μία νεκρή, δύο απεγκλωβίστηκαν

Δύο άτομα κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία τους

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία 30χρονη στην Πρέβεζα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαιναν ακόμα δύο άτομα, έπεσε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, επί της παραλιακής οδού Β. Μαργαρώνας, όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νερό.

Δύο άτομα που επέβαιναν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο και είναι καλά στην υγεία τους. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, πρόκειται για δύο γυναίκες, φίλες της οδηγού, η οποία ανασύρθηκε από δύτες.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι λιμενικές Αρχές.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ενημερώθηκε για πτώση οχήματος επί της παραλιακής οδού Β. ΜΑΡΓΑΡΩΝΑΣ.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι ΙΧΕ όχημα με οδηγό 30χρονη αλλοδαπή και δύο επιβαίνοντες εξετράπη της πορείας του και έπεσε στη θάλασσα.

Η οδηγός ανασύρθηκε από δύτες, με τη συνδρομή της Π.Υ. Πρέβεζας και διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν από το όχημα με ίδιες δυνάμεις και είναι καλά στην υγεία τους.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή