Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Δύο γυναίκες νεκρές – Τέσσερις τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Δύο γυναίκες νεκρές – Τέσσερις τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες τη νύχτα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς αισθήσεις τους

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη Βουλιαγμένη, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν δύο γυναίκες – 19 και 23 ετών – χωρίς αισθήσεις τους.

Από την τρομακτική σύγκρουση τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, οι δύο οδηγοί των οχημάτων, ένας 24χρονος και μια 19χρονη, και ακόμα δύο επιβαίνοντες, ένας 24χρονος και ένας αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα δύο οχήματα φέρεται να εξετράπη της πορείας του, ενώ κανένας εκ των επιβαινόντων δεν φορούσε ζώνη.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, που προχώρησε στον απεγκλωβισμό των δύο νεκρών γυναικών.

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT