Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα στην Αθηνών – Κορίνθου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από Δευτέρα στην Αθηνών – Κορίνθου

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Τροχαία λόγω εκτέλεσης εργασιών στην εθνική οδό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένονται από αύριο, Δευτέρα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου λόγω τέλεσης εργασιών για την καταπολέμηση φαινομένων υδρολίσθησης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τις 12:00 αύριο, Δευτέρα, έως τις 14:00 της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου (Φάση Β1) και από τις 12:00 της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου έως τις 14:00 της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου (Φάση Β2).

Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται ολικός αποκλεισμός του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (ΑΕΑ). Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δύο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT