Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Κακοκαιρία: Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και το κύμα κακοκαιρίας υποχωρεί, απαραίτητες παραμένουν οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής σημεία:

  • Στη Χαλκιδική, και συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο από Ταξιάρχη έως Αρναία μέσω του όρους Χολομώντα.
  • Στην Πέλλα, από το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – χιονοδρομικού κέντρου.
  • Στις Σέρρες, απο το 8ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – χιονοδρομικού κέντρου Λαϊλιά, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών – Άνω Βροντούς, από το 16ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου – Καρυδοχωρίου.

Υποχωρεί η κακοκαιρία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ΕΜΥ, υποχωρεί σταδιακά η κακοκαιρία Bettina, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). 

Αναλυτικότερα, το χαμηλό βαρομετρικό που επηρέασε τη χώρα μας έχει ήδη κινηθεί βορειοανατολικά και βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ. Αυτό έχει αποτέλεσμα την εξασθένηση των φαινομένων (βροχοπτώσεων, χιονοπτώσεων και καταιγίδων), ενώ σταδιακή εξασθένηση θα παρουσιάσουν και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή