Μοναστηράκι: Συνελήφθη 16χρονος για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Μοναστηράκι: Συνελήφθη 16χρονος για παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών

Οι αρχές αναζητούν τον συνεργό του

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 16χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στην πλατεία Μοναστηρακίου για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην πλατεία και αφού τις εξύβρισαν προέβησαν σε προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες.

Διερχόμενος νεαρός που αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να σταματήσει τις ενέργειες των δραστών, δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι δράστες κατάφεραν να πάρουν το κινητό του.

Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισαν τους δύο κατηγορούμενος και παρά την προσπάθεια του 16χρονου να διαφύγει, τον έπιασαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως. Ο συλληφθείς που έχει καταγωγή από το Πακιστάν οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT