Ιστοσελίδα πουλούσε απομιμήσεις επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Αττική

Ιστοσελίδα πουλούσε απομιμήσεις επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Αττική

Μία 42χρονη είχε φτιάξει ιστοσελίδα και πωλούσε υποδήματα και ρούχα, δήθεν επώνυμα, αλλά όταν οι αγοραστές παραλάμβαναν τα δέματα, διαπίστωναν ότι τα προϊόντα διέφεραν από αυτά του καταλόγου και στην πραγματικότητα ήταν ευτελούς αξίας

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία 42χρονη είχε φτιάξει ιστοσελίδα και πωλούσε υποδήματα και ρούχα, δήθεν επώνυμα, αλλά όταν οι αγοραστές παραλάμβαναν τα δέματα, διαπίστωναν ότι τα προϊόντα διέφεραν από αυτά του καταλόγου και στην πραγματικότητα ήταν ευτελούς αξίας. 

Υστερα από καταγγελία, εξιχνιάστηκαν συνολικά 38 περιπτώσεις απάτης, που έγιναν από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο 2023 σε βάρος πελατών στην Αττική αλλά και σε περιοχές της επαρχίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε μία 42χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες. 

Μέχρι τώρα φαίνεται η εμπλοκή της κατηγορούμενης σε 38 περιπτώσεις απάτης σε Αθήνα, Ζωγράφο, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο, Αλιμο, Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Βριλήσσια, Μελίσσια, Αρτέμιδα Μαρκόπουλο, Κορωπί, Λαγονήσι, Πετρούπολη, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Κορυδαλλό, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Φάρσαλα, Λιβαδειά, Χαλκίδα, Ρόδο και Κιάτο Κορινθίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή