Χωρίς ταξί για 4 ημέρες η Θεσσαλονίκη

Χωρίς ταξί για 4 ημέρες η Θεσσαλονίκη

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας», επισημαίνει το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς ταξί θα μείνει από τη Δευτέρα και για τέσσερις μέρες η Θεσσαλονίκη, καθώς οι ιδιοκτήτες θα συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕΙΑΤΑ για το φορολογικό νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης «Ο Ερμής», από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 05:00 το πρωί, ξεκινούν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις έως και τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, στις 05:00 π.μ.

«Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση την οποία διέρχεται ο κλάδος μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι προκήρυξη 48ωρης απεργίας για την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου αποφάσισε και το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, ζητώντας την απόσυρση του υπό ψήφιση σχεδίου νόμου.

«Το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο είναι μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT