Βούλα: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης – Της απέσπασαν 130.000 ευρώ

Βούλα: Ηλικιωμένη έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης – Της απέσπασαν 130.000 ευρώ

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα την Παρασκευή το πρωί, όταν μια άγνωστη, προσποιούμενη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., τηλεφώνησε σε 76χρονη και της είπε ότι η κόρη της έχει συλληφθεί.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο περιστατικό απάτης με πρόφαση δήθεν τροχαίο ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Βούλας. 

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα την Παρασκευή το πρωί, όταν μια άγνωστη, προσποιούμενη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., τηλεφώνησε σε 76χρονη γυναίκα και της είπε ότι η κόρη της έχει συλληφθεί.

Συγκεκριμένα, της είπε ότι η κόρη της τραυμάτισε θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα έναν ανήλικο και γι’ αυτό συνελήφθη. Η γυναίκα που προσποιούνταν αξιωματικό της αστυνομίας είπε στη 76χρονη πως, για να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της, θα έπρεπε να δώσει ένα χρηματικό ποσό

Μετά το τηλεφώνημα η ηλικιωμένη τοποθέτησε 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και, υπό την καθοδήγηση της δράστριας, την άφησε σε κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της

Επειτα από λίγο η άγνωστη ξανατηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και της ζήτησε επιπλέον 30.000 ευρώ, τα οποία η 76χρονη της τα παρέδωσε σε τσάντα που τοποθέτησε σε εκκλησία.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης – Βουλιαγμένης και κατήγγειλε την απάτη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή