Συμπλοκή νεαρών στη Νέα Ερυθραία – Δύο συλλήψεις

Συμπλοκή νεαρών στη Νέα Ερυθραία – Δύο συλλήψεις

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, βόμβα μολότοφ, στειλιάρια, σφυρί και μαχαίρι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων σημειώθηκε στη Νέα Ερυθραία, με τις αστυνομικές αρχές να προχωρούν σε δύο συλλήψεις.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως στο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε διασταύρωση στη Νέα Ερυθραία, συμμετείχαν δύο ομάδες νεαρών που κινούνταν με οχήματα στην περιοχή.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο νεαρά άτομα ηλικίας 17 και 22 ετών, τα οποία εντόπισαν οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών συνοδεία των αστυνομικών, οι οποίοι στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Από το σημείο της επίθεσης κατασχέθηκε αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ, δύο στειλιάρια, σφυρί, αναδιπλούμενο μαχαίρι, λαβή από βαρύ αντικείμενο (βαριοπούλα), κράνος, κουκούλα full face, γάντια, δύο μοτοσικλέτες και μικροποσότητα κάνναβης.

Συμπλοκή νεαρών στη Νέα Ερυθραία – Δύο συλλήψεις-1
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ

Εις βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι δύο ομάδες, που βρίσκονταν σε αντιπαλότητα μεταξύ τους, προέρχονται από διαφορετικές γειτονικές περιοχές.

Σημειώνεται πως οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή