Πορεία στο κέντρο της Αθήνας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., πάνω από 700 άτομα έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω των συγκεντρώσεων με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, διεκόπη πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου από το ύψος της Βασιλίσσης Σοφίας, στην οδό Αθηνάς από Σοφοκλέους και στην Πειραιώς από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., πάνω από 700 άτομα έχουν συγκεντρωθεί προκειμένου να πραγματοποιήσουν πορεία.  

Περίπου 4.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα μεταφέρουν το ελικόπτερο της Αστυνομίας, καθώς και drones. Σε ετοιμότητα θα βρίσκονται και τα οχήματα ρίψης νερού της Αστυνομίας.

Παράλληλα, από τις 09.00 είναι κλειστός ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», ενώ ο σταθμός «Μοναστηράκι» έκλεισε από τις 11.00 και θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις 15.00 και ξανά από τις 18.00.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς χωρίς στάση. Οι πρώτες συγκεντρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, έπειτα από καλέσματα μαθητών, σχολείων και φοιτητικών συλλόγων.

Στις 18.00 θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις σωματείων, φορέων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή