Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προθεσμία στον 71χρονο μέχρι την Παρασκευή

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προθεσμία στον 71χρονο μέχρι την Παρασκευή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο. Ο 71χρονος πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα χωρίς να πει τίποτα στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο. 

Βίντεο ντοκουμέντο

Ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 71χρονου, καθ’ ομολογία δολοφόνου της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα από κάμερα ασφαλείας σε καφετέριας στο Κερατσίνι, ο άνδρας έχει καταγραφεί ώρες μετά το έγκλημα να πίνει καφέ, συζητώντας με άλλους θαμώνες.

Ο δράστης, χθες το βράδυ, ομολόγησε πως ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη. Η ΕΛ.ΑΣ. είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον εντοπίσει έπειτα από σήμα του κινητού του που τον «τοποθετούσε» στο Κερατσίνι, μακριά από τον τόπο του εγκλήματος. 

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το απόγευμα μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή