Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Προφυλακιστέος ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος

Ο 71χρονος είχε ομολογήσει ότι σκότωσε τη σύντροφό του

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 71χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του στη Σαλαμίνα

Ο 71χρονος φέρεται να είπε στον ανακριτή όσα είχε ήδη ομολογήσει στους αστυνομικούς για τη δολοφονία της 43χρονης. 

O κατηγορούμενος ήταν κυνικός και αμετανόητος από τη στιγμή της σύλληψής του, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της αστυνομίας στην αντιμετώπιση του περιστατικού στη Σαλαμίνα, όπως κατήγγειλε στην ΕΡΤ η αδερφή του θύματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 71χρονος δράστης είχε καταγγελθεί το 2013 για ενδοοικογενειακή βία από την τότε σύντροφό του. Η καταγγελία αυτή οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες το 2019 όπου ο δράστης δεν εμφανίστηκε ποτέ και καταδικάστηκε σε ενάμιση χρόνο φυλάκιση.

Εκτός αυτών, ο 71χρονος φέρεται να έχει αλλάξει και το ονοματεπώνυμό του με νέα ταυτότητα που εκδόθηκε καθώς είχε δηλώσει απώλεια της προηγούμενης. Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης είχε έτσι δυο ταυτότητες στην κατοχή του, η μία εκ των οποίων έδειχνε πως έχει καθαρό ποινικό μητρώο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή