Επεισόδια Ρέντη: Δικογραφία κατά αγνώστων για κακουργήματα

Επεισόδια Ρέντη: Δικογραφία κατά αγνώστων για κακουργήματα

Στη δικογραφία αναφέρεται ότι 200 από τους 424 προσαχθέντες συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά αστυνομικών.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία κατά αγνώστων για σειρά από κακουργήματα σχηματίστηκε σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Ρέντη που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού. Στη δικογραφία αναφέρεται ότι οι 424 προσαχθέντες εξετάστηκαν ως ύποπτοι ενώ οι 200 από αυτούς συμμετείχαν στις επιθέσεις κατά αστυνομικών

Στο πλαίσιο της προανάκρισης έχουν ληφθεί καταθέσεις από αστυνομικούς, υπαλλήλους του γηπέδου και παθόντες (άτομα που π.χ. υπέστησαν φθορές τα αυτοκίνητά τους από τις επιθέσεις). 

Παράλληλα, η δακτυλοσκόπηση των υπόπτων συνεχίζεται ενώ έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι 100 από τους προσαχθέντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία με την πυρίτιδα θα καθυστερήσει. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους προσαχθέντες, οι 150 είχαν καταχωρηθεί στα αρχεία της Αθλητικής Βίας ή ήταν σεσημασμένοι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του Ολυμπιακού.

Η ασφάλεια είχε επισημάνει τον κίνδυνο επεισοδίων εξαιτίας της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου αλλά και των πρόσφατων γεγονότων στοn Βόλο. Γι′ αυτόν τον λόγο, είχε δοθεί εντολή σε διμοιρία να σταθμεύσει 800 μέτρα μακριά από το γήπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT