Συνήγορος 18χρονου: «Δεν είναι οργανωμένος οπαδός – Μου είπε ότι δεν έριξε μόνο αυτός φωτοβολίδα»

Συνήγορος 18χρονου: «Δεν είναι οργανωμένος οπαδός – Μου είπε ότι δεν έριξε μόνο αυτός φωτοβολίδα»

Ο δικηγόρος του 18χρονου, Απόστολος Λύτρας υποστήριξε ότι ο 18χρονος είναι σοκαρισμένος και ότι ζητά πληροφορίες για την υγεία του αστυνομικού, ενώ ισχυρίστηκε ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες. 

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε βαρύτατα τον 31χρονο αστυνομικό στη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη την προηγούμενη εδβομάδα.

Ο δικηγόρος του 18χρονου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ο 18χρονος είναι σοκαρισμένος και ότι ζητά πληροφορίες για την υγεία του αστυνομικού, ενώ ισχυρίστηκε ότι πέσανε προς το μέρος του αστυνομικού δύο φωτοβολίδες

 

«Αυτό που είπε σε μένα είναι ότι “δεν έριξα μόνο εγώ φωτοβολίδα προς τον αστυνομικό”. Επεσαν δυο φωτοβολίδες. Δεν ξέρουμε αν ο αστυνομικός τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα που έριξε ο 18χρονος», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας σε άλλη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ. 

«Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε επεισόδια. Δεν έχει συλληφθεί ποτέ. Δεν έχει τιμωρηθεί, ούτε κατηγορηθεί ποτέ. Και δεν είναι και οργανωμένος οπαδός, όπως ακούστηκε», υποστήριξε ο κ. Λύτρας στη συνέχεια της παρέμβασής του στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Ανέφερε ότι ότι ήταν μέσα στο γήπεδο και ότι κάποια στιγμή κάποια άτομα βγήκανε εκτός του γηπέδου. Μέσα σε αυτά και ο 18χρονος και προφανώς δεν ξεκίνησε από το σπίτι του παίρνοντας φωτοβολίδα. Εκεί πέρα κάποιος του την έδωσε που προφανώς είχε τέτοια πράγματα μαζί του».

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η μητέρα του 18χρονου το μόνο που γνώριζε ήταν ότι ο γιος της πηγαίνει στο γήπεδο. «Αυτή τη στιγμή ο αστυνομικός χαροπαλεύει και το μυαλό όλων μας και της οικογένειας του 18χρονου είναι στην υγεία του αστυνομικού, να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό προέχει και αυτό ενδιαφέρει», κατέληξε ο κ. Λύτρας.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT