Χάσκι στην Αράχωβα: «Με βάση το βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο να κακοποιεί τον σκύλο»

Χάσκι στην Αράχωβα: «Με βάση το βιντεοληπτικό υλικό, δεν βλέπουμε άνθρωπο να κακοποιεί τον σκύλο»

«Δεν βλέπουμε κάπου κανέναν δράστη να κακοποιεί αυτό το ζώο», ανέφερε η Κωνσταντία Δημογλίδου. Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί αναμένεται να παραδοθεί στον εισαγγελέα εντός της εβδομάδας

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, σχετικά με τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, δεν προκύπτει κακοποίηση από άνθρωπο, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η κ. Δημογλίδου αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα έρευνες και στα επόμενα βήματα, αναφορικά με τη διερεύνηση του περιστατικού, σημειώνοντας πως το υλικό που έχει συγκεντρωθεί αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα εντός της εβδομάδας.

«Το προανακριτικό υλικό που έχουμε συλλέξει ως Αστυνομία, δεν έχει δοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα. Ο,τι υλικό έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., καταθέσεις, τις εξετάσεις των ιατρών που έγιναν και πριν και μετά τον θάνατο του ζώου, καταθέσεις κτηνιάτρων εκτός από τις εξετάσεις, βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις κατοίκων της περιοχής», ανέφερε μιλώντας στο MEGA.

Σε ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του άτυχου ζώου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν έχει κτηνιάτρους, δεν βγάζει πόρισμα ιατρικό».

Πρόσθεσε δε πως «με βάση το δικό μας βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις, δεν βλέπουμε κάπου άνθρωπο να κακοποιεί τον σκύλο. Φυσικά, η ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι αυτή που θα αποφασίσει την αιτία θανάτου».

Τόνισε δε ότι αναμένεται η διενέργεια των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά και της πραγματογνωμοσύνης που έχει ζητηθεί από τις εισαγγελικές αρχές.

«Αναμένονται οι εξετάσεις οι τοξικολογικές, οι οποίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, δεν έχουμε αποτελέσματα από αυτές, ενώ μένει και η πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Εχει οριστεί πραγματογνώμονας και θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα, για να έχει όλο το υλικό στα χέρια του ο εισαγγελέας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν βλέπουμε κάπου κανέναν δράστη να κακοποιεί αυτό το ζώο», επανέλαβε.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή