Ξάνθη: Νεκρή 19χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Ξάνθη: Νεκρή 19χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Είχε διακομισθεί με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας η 19χρονη που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης, την περασμένη εβδομάδα.

Την άτυχη κοπέλα παρέσυρε το βραδύ της περασμένης Τετάρτης ένας αστυνομικός ο οποίος οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Αρχικά, είχε διακομισθεί με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο της Ξάνθης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος είχε αρχικά ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και περίμενε το ασθενοφόρο, στη συνέχεια όμως απέκρυψε την εμπλοκή του στο δυστύχημα, μέχρι να φτάσουν στα ίχνη του οι συνάδελφοί του αστυνομικοί, λόγω των αντιφάσεων στις οποίες είχε υποπέσει.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, η οικογένεια της 19χρονης, με δήλωση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της, καλούσε όποιον γνώριζε το παραμικρό για το δυστύχημα, να δώσει τα στοιχεία στις αρχές, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

«Η πλήρης εμπιστοσύνη μας στην ελληνική αστυνομία και τις δικαστικές αρχές είναι αδιαπραγμάτευτη και βασιζόμαστε στις συντονισμένες τους προσπάθειες, ώστε όσοι είναι υπεύθυνοι για όσα άδικα υπέστη το παιδί μας, να κριθούν για τις πράξεις τους από τη δικαιοσύνη», αναφερόταν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή