Αττική: Τρία τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες

Αττική: Τρία τροχαία με τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες

Τρία τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρία σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς και έναν τραυματία.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε χθες στις 20.30 επί της Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια, όταν δίκυκλο που οδηγούσε Ινδός ηλικίας 49 ετών συγκρούστηκε με λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μεταμόρφωση – Ανω Πατήσια. Αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», όπου και κατέληξε.

Κατόπιν, περίπου στις 23.30 στο Πόρτο Ράφτη και συγκεκριμένα στο 33,5 χλμ.+ προς Μαρκόπουλο, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα 55 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και, παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, τις πρωινές ώρες κατέληξε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τρίτο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο Περιστέρι, επί της οδού Αγίου Ιεροθέου, όταν δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους και οι οδηγοί τους τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα ο ένας από αυτούς κατέληξε. Προανάκριση διεξάγει η Αστυνομία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο. 

 

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT