Συνελήφθη 45χρονος για παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών καναλιών

Συνελήφθη 45χρονος για παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών καναλιών

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα σταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειροπέδες σε έναν 45χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Τετάρτη, για παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών καναλιών

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών, κατ’ εξακολούθηση.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του 45χρονου, προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συσκευή IP TV, συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση, η οποία δεν ανήκει σε νόμιμο εξοπλισμό συνδρομητικών καναλιών και έδινε τη δυνατότητα παράνομης παρακολούθησης των συνδρομητικών υπηρεσιών.

Επίσης βρέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος Η/Υ και συσκευή κινητού τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν συνομιλίες για ζητήματα προμήθειας, εγκατάστασης, τεχνικής υποστήριξης και συνδρομών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή