Κέρκυρα: Αίσιο τέλος στις έρευνες για ηλικιωμένη – Εντοπίστηκε ύστερα από δύο 24ωρα

Κέρκυρα: Αίσιο τέλος στις έρευνες για ηλικιωμένη – Εντοπίστηκε ύστερα από δύο 24ωρα

Συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης από κλιμάκια της Πυροσβεστικής, την 5η ΕΜΑΚ και εθελοντές, προκειμένου να συνδράμει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης στην Κέρκυρα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 13 Δεκεμβρίου.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης από κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της 5ης ΕΜΑΚ, προκειμένου να συνδράμει τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Συνδρομή στις έρευνες παρείχαν επίσης εθελοντές της Ειδικής Μονάδας Eρευνας Διάσωσης της Κέρκυρας.

Η ηλικιωμένη εντοπίστηκε από τον διασωστικό σκύλο της 5ης ΕΜΑΚ στην περιοχή Κουσπάδες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, από το οποίο διακομίσθηκε προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ειδοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 για παροχή συνδρομής στην ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να εντοπιστεί ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα.

Αμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από πυροσβέστες της Π.Υ. Κέρκυρας και  του Π.Κ. Αργυράδων, της ΚΟΕΔ της 5ης ΕΜΑΚ, ενώ συνδρομή παρείχαν εθελοντές της Ειδικής Μονάδας Eρευνας Διάσωσης Κέρκυρας.

Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε από τον διασωστικό σκύλο της 5ης ΕΜΑΚ η ηλικιωμένη γυναίκα, στην περιοχή Κουσπάδες Κέρκυρας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τις μεσημβρινές ώρες, σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή