Η ανακοίνωση του «Αγλαΐα Κυριακού» για τον θάνατο του 8χρονου

Η ανακοίνωση του «Αγλαΐα Κυριακού» για τον θάνατο του 8χρονου

Το αγόρι «παρουσίαζε αναπνευστική ανεπάρκεια και κυκλοφορική καταπληξία», σημειώνει το νοσοκομείο στην ανακοίνωση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση για τον θάνατο του 8χρονου εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού.

Οπως αναφέρεται, το αγόρι, ελληνικής καταγωγής, προσήλθε στην εφημερία στις 18 Δεκεμβρίου, ξημερώματα 19 Δεκεμβρίου στις 04:00, στα ΤΕΠ του νοσοκομείου, με Ι.Χ., συνοδευόμενο από τους γονείς του, από την περιοχή των δυτικών προαστίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το αγόρι «παρουσίαζε αναπνευστική ανεπάρκεια και κυκλοφορική καταπληξία, σε έδαφος σηπτικού σοκ με αναφερόμενη εμπύρετη λοίμωξη ανώτερου αναπνευστικού από τετραημέρου. Εγινε ανάνηψη με υγρά και χορήγηση τριπλού αντιβιοτικού σχήματος στα Εξωτερικά Ιατρεία και εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

«Διασωληνώθηκε και υποστηρίχθηκε το κυκλοφορικό σύστημα με 3 ινότροπα. Χορηγήθηκε γ-σφαιρίνη. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή στη ΜΕΘ και παρά την εντατική υποστήριξη όλων των συστημάτων, εμφάνισε καρδιακή ανακοπή και κατέληξε στις 09:44. Αναμένονται οι καλλιέργειες βιολογικών υγρών για ανάδειξη πιθανού μικροβιακού παράγοντα. Θα διενεργηθεί νεκροψία, νεκροτομή», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT