Αίγιο: Σοκαριστική επίθεση αγνώστων σε γυναίκα στα διόδια του Ελαιώνα (βίντεο)

Αίγιο: Σοκαριστική επίθεση αγνώστων σε γυναίκα στα διόδια του Ελαιώνα (βίντεο)

Το βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης – Ποια η σχέση των τριών δραστών με το θύμα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίαιο περιστατικό έλαβε χώρα στα διόδια του Ελαιώνα Αιγίου, όταν τρία άτομα προσπάθησαν να μεταφέρουν διά της βίας στο όχημά τους μία γυναίκα.

Οπως φαίνεται σε βίντεο, οι άγνωστοι επιχειρούν να αρπάξουν την άτυχη γυναίκα, με τον έναν εξ αυτών να την τραβά από τα χέρια και τον άλλο να προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια, ενώ ο τρίτος κρατούσε ανοιχτή την πόρτα του οχήματος. Η γυναίκα είναι πεσμένη στο οδόστρωμα και προσπαθεί να αντισταθεί, ουρλιάζοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, το βίντεο τράβηξε διερχόμενος οδηγός και η υπόθεση σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Δυτικής Αχαΐας στις 17 Δεκεμβρίου.

Τότε είχαν εντοπιστεί σε αγροτική κατοικία, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, δύο διακινητές και 17 αλλοδαποί, από τους οποίους οι 15 στερούνταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Πώς σχετίζεται η γυναίκα με τους δράστες

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατά την ίδια επιχείρηση, κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.100 διαβατήρια και άδειες παραμονής, 15.270 ευρώ και οκτώ σημειωματάρια με στοιχεία ατόμων και χρηματικά ποσά. Η γυναίκα φέρεται να είναι σύντροφος ατόμου που είχε συλληφθεί προ ημερών για συμμετοχή σε κύκλωμα διακινητών στη Δυτική Αχαΐα και πήγαινε από την Αθήνα προκειμένου να τον συναντήσει.

Ομως τα στελέχη του κυκλώματος φοβούμενα πως ο άνδρας θα μιλούσε στους αστυνομικούς και θα προδίδονταν ακολούθησαν τη γυναίκα και στο ύψος των διοδίων του Ελαιώνα προσπάθησαν με βίαιο τρόπο να τη σταματήσουν και της επιτέθηκαν. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον έναν εκ των δραστών, τον οποίο και αναζητά. Το άτομο αυτό φέρεται να έχει δηλώσει ανήλικος στις Αρχές και για αυτό αφέθηκε ελεύθερος.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή