Θεσσαλονίκη: Τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε σε μπαρ

Θεσσαλονίκη: Τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε σε μπαρ

Στον 44χρονο δράστη απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «ύστατο χαίρε» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε, εκτός υπηρεσίας, από 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης είπαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στους Ταγαράδες. Το φέρετρο με τη σορό του 32χρονου έφτασε στην εκκλησία με πομπή περιπολικών και δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού, η οποία, κρατώντας φωτογραφία του γιου της, μονολογούσε «γιατί παλικάρι μου».

Κατά την άφιξή του, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα, αποδίδοντας φόρο τιμής στον συνάδελφό τους, φωνάζοντας «Αθάνατος», ενώ η μπάντα έπαιξε τον εθνικό ύμνο.

Την ίδια ώρα, ο 44χρονος δράστης απολογούνταν στον 4ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης. Του απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και για απόπειρα ανθρωποκτονίας (για τον τραυματισμό του κουμπάρου του αστυνομικού), καθώς επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή