Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ο άνθρωπος που «τον είδε τελευταίος»

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ο άνθρωπος που «τον είδε τελευταίος»

Ο άνθρωπος που -όπως υποστηρίζει- τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από την πόλη, έχει προσαχθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου που εξαφανίστηκε έξω από το Μεσολόγγι το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο 31χρονος, που πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για διακοπές και εκείνη την ημέρα είχε πάρει μαζί την καραμπίνα του προκειμένου να κυνηγήσει, όπως συνήθιζε να κάνει όταν ερχόταν στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.  

Ενας γνωστός του νέου άνδρα, που, όπως υποστηρίζει, τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του λίγο έξω από την πόλη, έχει προσαχθεί στο Τμήμα Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Ο 51χρονος φέρεται να υποστηρίζει πως θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι, αλλά τελικώς αποφάσισαν να το ακυρώσουν. Κατά τον ίδιο, ο 31χρονος του ζήτησε να τον αφήσει στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ ώστε να «τον παραλάβει κάποιο άλλο αυτοκίνητο». 

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στην περιοχή μεταξύ του Μεσολογγίου και του παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά.

Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει την Πέμπτη η οικογένειά του. 

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή