Χαλκιδική: Εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα υπέδειξε στους αστυνομικούς φίλος του 39χρονου συντρόφου του θύματος. Οπως ο ίδιος ανέφερε στις Αρχές, την 41χρονη σκότωσε ο σύντροφός της και στη συνέχεια μετέφεραν μαζί το πτώμα στο σημείο

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Χαλκιδική, μεταξύ των περιοχών Γαλάτιστα και Νέα Τρίγλια, εντοπίστηκε το πτώμα της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα υπέδειξε στους αστυνομικούς φίλος του 39χρονου συντρόφου του θύματος. Οπως ο ίδιος ανέφερε στις Αρχές, την 41χρονη σκότωσε ο σύντροφός της και στη συνέχεια μετέφεραν μαζί το πτώμα στο σημείο. 

Ο φίλος του συντρόφου της 41χρονης έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ εντοπίστηκε και αποτύπωμά του στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι. 

Η εξαφάνισή της εγκύου και μητέρας ενός 13χρονου παιδιού δηλώθηκε την Τρίτη και δύο 24ωρα αργότερα εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση μέσω της υπηρεσίας Missing Alert.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή