Ημαθία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Ημαθία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών – Συνελήφθη η μητέρα του

Η 37χρονη μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε μέχρι θανάτου το έξι μηνών βρέφος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα σε χωριό της Ημαθίας όταν ένα βρέφος 6 μηνών πέθανε μετά από χτυπήματα της 37χρονης μητέρας του, η οποία και συνελήφθη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι με τα τρία της παιδιά, το βρέφος και δύο μεγαλύτερα, 6 και 7 ετών. Το μωρό βασανίστηκε από τη μητέρα του, καθώς δέχτηκε χτυπήματα με χέρια και πόδια μέχρι να πεθάνει.

Η μητέρα φέρεται να χτυπούσε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της. Τότε, εκείνα βγήκαν έξω από το σπίτι τους και κάλεσαν σε βοήθεια. Ακριβώς απέναντι από το σπίτι διαμένει η αδελφή της 37χρονης μαζί με τον πατέρας της. 

Στο σημείο έσπευσαν η αδερφή της 37χρονης και ο πατέρας της, και μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές

Ο πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών είχε εγκαταλείψει την 37χρονη. Το ίδιο είχε πράξει και ο πατέρας του τρίτου παιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή