Κλειστά σχολεία σε Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία λόγω χιονιά

Κλειστά σχολεία σε Θεσσαλονίκη και Δυτική Μακεδονία λόγω χιονιά

Στη δίνη του πρώτου κύματος ψύχους βρίσκεται η χώρα, με το Σάββατο να αναμένεται περαιτέρω επιδείνωση

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν πολλά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας λόγω του χιονιά που πλήττει από χθες τις περιοχές αυτές. 

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Φλώρινας. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Δήμο Αμυνταίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω της χιονόπτωσης στα όρια του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής όλες οι μονάδες προσχολικής αγωγής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Δημοτική Ενότητα Αρναίας –δηλαδή παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια– θα λειτουργήσουν σήμερα, Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου με μία ώρα καθυστέρηση.

Ομοίως μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια των οχημάτων που μεταφέρουν τους μαθητές στα σχολεία.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα στη Θράκη, τη Μακεδονία, στα ηπειρωτικά ορεινά, τα ορεινά της Κρήτης, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές του νομού Μαγνησίας. 

Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σημειώσει πτώση. 

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή