Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται για έκτη μέρα οι έρευνες – Ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνεχίζονται για έκτη μέρα οι έρευνες – Ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης

Η οικογένεια και οι φίλοι του 31χρονου τον αναζητούν μαζί με τις Αρχές, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται για έκτη ημέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Στις έρευνες της ομάδας 25 ατόμων συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, η οικογένεια και οι φίλοι του 31χρονου τον αναζητούν μαζί με τις Αρχές, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες, Τρίτη, αφέθηκε ελεύθερος ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είχε προσαχθεί για την υπόθεση. Πρόκειται για το τελευταίο άτομο που είδε τον 31χρονο πριν από την εξαφάνισή του.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Στον νέο κύκλο κατάθεσής του στην Ασφάλεια χθες το απόγευμα ο 50χρονος επανέλαβε πως το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει τον αγνοούμενο στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Από εκείνη τη στιγμή –όπως είπε– δεν τον είδε ξανά.

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να παρατείνουν την κράτησή του και έτσι του επετράπη να αποχωρήσει, ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή