Κύκλωμα μαστροπείας: Με «πλούσιο» ποινικό παρελθόν οι κατηγορούμενοι

Κύκλωμα μαστροπείας: Με «πλούσιο» ποινικό παρελθόν οι κατηγορούμενοι

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κατάθεση του υπαλλήλου του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιούνταν τα ραντεβού με τα ανήλικα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας, την οποία παρουσιάζει η «Κ», φαίνεται η εμπλοκή ενός 64χρονου από το Νέο Ψυχικό, το όνομα του οποίου υπάρχει στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί. 

Κατά τον υπάλληλο, το απόγευμα της 29ης Αυγούστου ο 64χρονος μετέβη στο ξενοδοχείο μαζί με δύο νεαρές κοπέλες.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο άνδρας ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα και κατόπιν αποχώρησαν όλοι μαζί.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο υπάλληλος συναντούσε τον άνδρα μαζί με τις ανήλικες. Οπως ανέφερε στις Αρχές, τους είχε δει και στα μέσα του Ιουλίου. 

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε συμπεριλαμβάνονται και τα ονόματα ενός 55χρονου, ενός 48χρονου Αλβανού από το Ιλιον, ενός 32χρονου και ενός 44χρονου, οι οποίοι φέρονται να ήταν «πελάτες» του κυκλώματος.

Γνωστοί στις Αρχές οι κατηγορούμενοι

Αρκετά από τα μέλη του κυκλώματος είναι παλιοί γνώριμοι των Αρχών, αφού, όπως φαίνεται, τις έχουν απασχολήσει επίσης, από υποθέσεις με όπλα και πυρομαχικά, μέχρι και για παραβάσεις του ΚΟΚ και φοροδιαφυγή.

Από έρευνα που έγινε, προέκυψε ακόμη ότι μια 26χρονη, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία, είναι σεσημασμένη για παράβαση του «Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις», για «Εξύβριση», καθώς και για παράβαση του νόμου «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας».

Ο 55χρονος από τον Κορυδαλλό είναι σεσημασμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, για παράβαση του νόμου περί «Ρύθμισης Θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις», «Περί Φωτοβολίδων και Πυροτεχνημάτων», όπως και για παράβαση του «Αγορανομικού Κώδικα». 

Ο 48χρονος Αλβανός είναι σεσημασμένος για παράβαση του «ΚΟΚ», ο 55χρονος είναι σεσημασμένος για «Αρπαγή και Εκβίαση», ο 64χρονος για «Πλαστογραφία με χρήση, κατ’ εξακολούθηση και Πλαστογραφία πιστοποιητικών», για «Διευκόλυνση Προσβολών Ανηλικότητας, Μαστροπεία» και για «Απάτη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT