Ηλιούπολη: Επίθεση και ληστεία εις βάρος ανηλίκου – Μία σύλληψη

Ηλιούπολη: Επίθεση και ληστεία εις βάρος ανηλίκου – Μία σύλληψη

Στη σύλληψη ενός 14χρονου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος 15χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 14χρονου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη εις βάρος 15χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 14χρονος μαζί με ομάδα ατόμων προσέγγισαν το θύμα, του επιτέθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο και αφαίρεσαν το μπουφάν του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εκτελούσαν περιπολία στην Ηλιούπολη προέβησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή κατά τις οποίες εντοπίστηκε ο 14χρονος.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, όπου διαπιστώθηκε η συμμετοχή του στην εν λόγω επίθεση.

Επισημαίνεται πως οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ατόμων που εμπλέκονται στις αξιόποινες πράξεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή