Κορωπί: 62χρονος συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτου – Εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά

Κορωπί: 62χρονος συνελήφθη για κλοπή αυτοκινήτου – Εντοπίστηκαν όπλα και ναρκωτικά

Υστερα από έρευνα σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου εξιχνιάστηκαν ακόμα 7 κλοπές οχημάτων, ενώ κατασχέθηκαν όπλα και ναρκωτικά.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σε βάρος 62χρονου ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές, για πλαστογραφία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε προηγηθεί η κλοπή οχήματος από την περιοχή της Γλυφάδας. Υστερα από έρευνες αστυνομικών της Αμεσης Δράσης σε υπαίθριο χώρο ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στον υπαίθριο χώρο και σε παρακείμενη κατοικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά επιπλέον οχήματα (τρία αυτοκίνητα και τέσσερις δίκυκλες μοτοσικλέτες), τα οποία διαπιστώθηκε πως ήταν κλεμμένα, καθώς και κομμάτια πινακίδων κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας.

Επιπλέον εντοπίστηκαν 574 γραμμάρια κάνναβης, δενδρύλλιο κάνναβης 70 εκατοστών, 4 ρέπλικες όπλων (3 πιστόλια και περίστροφο), 133 φυσίγγια, κενός γεμιστήρας πιστολιού, 2 σιδερογροθιές, σπαθί τύπου κατάνα, ξύλινο γκλομπ, ξιφολόγχη και 3 μαχαίρια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή