Βόλος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Βόλος: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του

Ο 50χρονος είχε παραδοθεί ομολογώντας το έγκλημα, ισχυριζόμενος πως ο αδελφός της συζύγου του «βίαζε επί πολλά χρόνια την κόρη τους»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 50χρονος που την περασμένη εβδομάδα σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του, στον Βόλο

Ο 50χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία και οπλοκατοχή. Το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου, ο άνδρας κάλεσε τις Αρχές και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του, ισχυριζόμενος πως είχε πληροφορηθεί ότι ο 33χρονος «βίαζε επί πολλά χρόνια την κόρη του», από τότε που το κορίτσι ήταν 9 ετών.

Το πτώμα του 33χρονου είχε εντοπιστεί στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς, δίπλα στο αυτοκίνητό του και έφερε τραύματα στο πρόσωπο και σημάδια πυροβολισμού στο στήθος. Ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας διαφώνησαν και στον δράστη της δολοφονίας επιβλήθηκε τελικά κατ’ οίκον περιορισμός. Οπως έγινε γνωστό, θα διαμείνει στο σπίτι της κόρης του στον Βόλο.

Εξεταζόμενος από αστυνομικούς, ο 50χρονος άνδρας από την Αλβανία υποστήριξε ότι σκότωσε τον αδελφό της δεύτερης συζύγου του, αφού η 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο του γάμο, του είπε πως βιαζόταν συστηματικά από τον 33χρονο, από την ηλικία των 9 ετών, και πως το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφικό υλικό, ζητώντας της χρήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή