Ηλεία: Νεκρή η συνοδηγός του Ι.Χ. που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ηλεία: Νεκρή η συνοδηγός του Ι.Χ. που παρασύρθηκε από χείμαρρο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί η γυναίκα που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην Ηλεία, όταν μαζί με τον σύντροφό της επέβαιναν σε Ι.Χ. το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά χειμάρρου στο Πλουτοχώρι του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο άνδρας εξακολουθεί να αγνοείται.

Μάλιστα, στις έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν 43 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μαζί με ομάδες της 6ης ΕΜΑΚ και της 6ης ΕΜΟΔΕ, αναμένεται να προστεθούν και δύτες.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες ερευνούσαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, την περιοχή, ώστε να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους επιβαίνοντες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ploutoxori 3
Πηγή φωτογραφίας: ilialive.gr

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά. 

Τριάντα μέτρα πριν από τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου που σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε όμως ούτε την πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Aμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο ίδιο μέσο, είχε αναφέρει ότι γύρω στις 20.30 είχε δει το αυτοκίνητο να επιχειρεί να περάσει το γεφύρι και να παρασύρεται τελικά από το νερό.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, το αμάξι εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο που παρασύρθηκε και είναι θαμμένο στις λάσπες και στα νερά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή