Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κηλίδα αίματος σε βάρκα εξετάζουν οι αρχές

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Κηλίδα αίματος σε βάρκα εξετάζουν οι αρχές

Η βάρκα φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που σχετίζεται με τον 50χρονο κρεοπώλη που είχε προσαχθεί για την υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κηλίδα αίματος σε βάρκα εντόπισαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στο πλαίσιο έρευνας της υπόθεσης με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η συγκεκριμένη βάρκα φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που σχετίζεται με τον 50χρονο κρεοπώλη που είχε προσαχθεί για την υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τις έρευνες των Αρχών για το εν λόγω πρόσωπο πυροδότησε η διερεύνηση του κινητού του κρεοπώλη, καθώς ο 50χρονος φέρεται να επικοινώνησε μαζί του αρκετές φορές, μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος είναι το τελευταίο άτομο που είδε τον 31χρονο πριν από την εξαφάνισή του, ενώ οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν τσακωθεί, για χρήματα που χρώσταγε ο κρεοπώλης στον νεαρό.

Την ίδια στιγμή, διασταυρώνεται για πρώτη φορά μία από τις βασικές αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε ο 50χρονος, ο οποίος είχε αναφέρει στην αρχική του κατάθεση πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ τελικά προκύπτει ότι ο 50χρονος είχε καλέσει τον 31χρονο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή