Παγκράτι: Συνελήφθη 40χρονος για απειλές σε βάρος αστυνομικών

Παγκράτι: Συνελήφθη 40χρονος για απειλές σε βάρος αστυνομικών

Στην κατοχή του βρέθηκαν φυλλάδια και αυτοκόλλητα με απειλητικό περιεχόμενο

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου, από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ο οποίος κατηγορείται για απειλή διάπραξης εγκλημάτων.

Προηγήθηκε περιστατικό ρίψης φυλλαδίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής με περιεχόμενο απειλής διάπραξης αδικημάτων σε βάρος αστυνομικών.

Συγκεκριμένα τα φυλλάδια έγραφαν συνθήματα όπως «να ματώσουμε τους δολοφόνους της ΕΛ.ΑΣ.», και στην κάτω πλευρά τους αναγραφόταν με κόκκινο χρώμα «Ν. Σαμπάνης, 20 χρονών, Πέραμα – Κ. Φραγκούλης, 16 χρονών, Θεσσαλονίκη – Κ. Μανιουδάκης, 58 χρονών, Κρήτη – Χ. Μιχαλόπουλος, 17 χρονών, Θήβα – Αϊσέ , 19 χρονών».

Ακολούθησε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 40χρόνου και ενώ αυτός κολλούσε σε στάση λεωφορείου στην οδό Ευτυχίδου στο Παγκράτι, αυτοκόλλητο με ίδιο περιεχόμενο.

Σε σωματική έρευνα καθώς και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλήθος αυτοκόλλητων με απειλητικά μηνύματα.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, βρίσκεται αυτή τη στιγμή ενώπιον του εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή