Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του κρεοπώλη

Στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκαν επίσης τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, για να καταθέσουν όσα πιθανώς γνωρίζουν για την υπόθεση

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις και τα στοιχεία από κινητά τηλέφωνα και κάμερες στην ευρύτερη περιοχή των πρώην ΤΕΙ στο Μεσολόγγι, οδήγησαν τις αστυνομικές Αρχές στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου, στις 4 Ιανουαρίου.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 50χρονος προσήχθη την Πέμπτη στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα.

Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχει προχωρήσει στη σύλληψή του, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Μεσολογγίου.

Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομία μέχρι την απολογία του, ενώ εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Στο πλαίσιο των ερευνών κλήθηκαν επίσης τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, για να καταθέσουν όσα πιθανώς γνωρίζουν για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος είχε πέσει σε αντιφάσεις, αφού στην αρχική του κατάθεση είχε ισχυριστεί πως ο 31χρονος τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, ενώ φαίνεται να προκύπτει πως συνέβη το αντίθετο.

Ο 50χρονος και ο 31χρονος φέρεται να είχαν διαφωνήσει έντονα πριν την εξαφάνιση του δεύτερου για χρήματα που του χρωστούσε ο κρεοπώλης. Ενα από τα μηνύματα που στάλθηκαν από τον 31χρονο στον κρεοπώλη λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά που μου χρωστάς γιατί φεύγω Ιταλία».

«Αποδείχθηκε ότι εμπλέκεται με την εξαφάνιση του αδελφού μου»

Νωρίτερα, συγγενείς και φίλοι του 31χρονου, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, ζητούσαν να μάθουν πού είναι ο 31χρονος.

Σε δηλώσεις της, η αδελφή του 31χρονου αγνοούμενου αναφέρθηκε στη σύλληψη του κρεοπώλη κάνοντας λόγο για «δικαίωση», τονίζοντας πως αυτό που προέχει για την οικογένεια είναι ο εντοπισμός του νεαρού.

«Δικαίωση ναι, γιατί αποδείχθηκε ότι αυτός εμπλέκεται με την εξαφάνιση του αδελφού μου, αλλά όπως λέω πάντα, για εμάς το κύριο θέμα που μας απασχολεί είναι να δούμε πού βρίσκεται ο Μπάμπης αυτήν τη στιγμή. Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει και δεν ξέρω αν θα το κάνει ποτέ, άρα το να πάει στη φυλακή εμάς δεν μας λέει τίποτα», ανέφερε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή