Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του

Μέγαρα: Συνελήφθη ο 23χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της συντρόφου του

Για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη –μεταξύ άλλων– για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του στα Μέγαρα.

Ελαβε προθεσμία και την ην Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για την απολογία του.

Για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη –μεταξύ άλλων– για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Η μητέρα είχε εξαρχής καταγγείλει τον πατριό για τον ξυλοδαρμό του παιδιού της, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας επιτέθηκε στο ανήλικο «επειδή δεν το ήθελε». 

Για το θέμα είχε ενημερωθεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων και εκκρεμούσε αίτημα προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για την προστατευτική απομάκρυνση των παιδιών της οικογένειας, κάτι που δεν είχε προλάβει να συμβεί πριν από το περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», στις 8 Ιανουαρίου είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που αφορούσε τα παιδιά της οικογένειας για παραμέληση και είχε ειδοποιηθεί η Εισαγγελία. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή