Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια φαρμακείου για ναρκωτικά χάπια

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ιδιοκτήτρια φαρμακείου για ναρκωτικά χάπια

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη, καθώς διαπιστώθηκε πως κατείχε δισκία, τα οποία δεν έφεραν ταινία γνησιότητας και είχαν ιδιότητες των ναρκωτικών ουσιών

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη, καθώς διαπιστώθηκε πως κατείχε δισκία, τα οποία δεν έφεραν ταινία γνησιότητας και είχαν ιδιότητες των ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, και σε συνεργασία με επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος στο εν λόγω φαρμακείο, όπου βρέθηκαν πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων διαφόρων τύπων χωρίς ταινία γνησιότητας, από τα οποία, τα 69 περιείχαν συνολικά 1.820 ναρκωτικά δισκία.

Για 1.300 φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία αν και δεν ενέπιπταν στη νομοθεσία των ναρκωτικών, ομοίως δεν έφεραν ταινίες γνησιότητας (κουπόνια), πραγματοποιήθηκε καταμέτρηση και καταγραφή από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί περαιτέρω έρευνα προς διερεύνηση τέλεσης αδικημάτων.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κατασχέθηκαν, θα αποσταλούν για εξέταση στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία, ενώ η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της –για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά–οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή