Εκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας λόγω χιονόπτωσης

Εκλεισε η λεωφόρος Πάρνηθας λόγω χιονόπτωσης

Από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διακόπηκε το απόγευμα της Κυριακής και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας εξαιτίας χιονόπτωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η λεωφόρος έχει κλείσει από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω. 

Ερχεται νέα πτώση της θερμοκρασίας

Περαιτέρω πτώση της τάξεως των 6-8 βαθμών Κελσίου θα παρουσιάσει η θερμοκρασία σύμφωνα με την ΕΜΥ, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας, ενώ στα βόρεια και κεντρικά που ήδη έχει πέσει σημαντικά, θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα, με τοπικά ισχυρό παγετό τις βραδινές ώρες της Κυριακής και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν σήμερα Κυριακή σε ολόκληρο το Αιγαίο. Σταδιακά από το μεσημέρι της Δευτέρας θα εξασθενήσουν στα 8 μποφόρ, αρχικά στα βόρεια και από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα μέχρι αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και μέχρι τη νύχτα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σήμερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας, στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Εύβοιας και από το απόγευμα στα ορεινά της Κρήτης, κατά κανόνα ασθενείς. Οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται στη βόρεια Ελλάδα γρήγορα θα σταματήσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή