Μακεδονία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

Μακεδονία: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών, τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, με αποφάσεις των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ΠΕ Φλώρινας. Θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Στην ΠΕ Κοζάνης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Εορδαίας, στους δήμους Κοζάνης και Σέρβων. Στο δήμο Βελβεντού τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Βοΐου στις 09:15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στον δήμο Γρεβενών οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09:15, ενώ τα Εσπερινά σχολικά Λύκεια θα ολοκληρώσουν το ωράριό τους στις 20:00. Στον δήμο Δεσκάτης όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές.

Στην ΠΕ Καστοριάς οι σχολικές μονάδες στους δήμους Καστοριάς και Αργους Ορεστικού θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ στον δήμο Νεστορίου οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στη Βέροια, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των παρακάτω σχολικών μονάδων:

  • 1. Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων- Δάσκιου- Σφηκιάς,
  • 2. Νηπιαγωγείο Ριζωμάτων,
  • 3. Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ριζωμάτων,
  • 4. Δημοτικό Σχολείου Τριποτάμου-Ράχης και το
  • 5. Νηπιαγωγείο Τριποτάμου

Επίσης κλειστός θα παραμείνει και ο δημοτικός παιδικός σταθμός Ριζωμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή