Ρούλα Πισπιρίγκου: Διακόπηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διακόπηκε η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Για τις 12 Φεβρουαρίου διακόπηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων η δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τις 12 Φεβρουαρίου διακόπηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων η δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η δίκη αφορά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε βάρος της 3,5 ετών δεύτερης κόρης της κατηγορουμένης, Μαλένας, το 2019 και του μόλις έξι μηνών μωρού της, της Ιριδας, το 2021 ενώ εκείνο κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Σημειώνεται ότι η δίκη για την Τζωρτζίνα οδεύει στην τελική ευθεία, με κρίσιμη ημέρα για την κατηγορουμένη την Πέμπτη, οπότε αναμένει να ακούσει στο δικαστήριο την εισαγγελική κρίση για την υπόθεση της απώλειας της πρωτότοκης κόρης της.

Η δίκη για τη Μαλένα και την Ιριδα ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, είχε διακοπεί για τον Δεκέμβριο και εν συνεχεία ορίστηκε να ξεκινήσει εκ νέου σήμερα, κάτι που τελικά δεν συνέβη. 

Η 35χρονη γυναίκα σε αυτή τη δίκη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατηγορία που αφορά την απώλεια της ζωής της 3,5 ετών κόρης της Μαλένας το 2019, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε, καθώς και της μόλις έξι μηνών Ιριδας το 2021, ενώ το μωράκι κοιμόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή