Αγία Παρασκευή: Ανδρας έδωσε ραντεβού με fake προφίλ «ανήλικης» που χειρίζονταν 17χρονοι

Αγία Παρασκευή: Ανδρας έδωσε ραντεβού με fake προφίλ «ανήλικης» που χειρίζονταν 17χρονοι

Πίσω από τον ψεύτικο λογαριασμό βρίσκονταν δύο 17χρονοι που έκλεισαν ραντεβού με τον 41χρονο σε σημείο που τελικώς κλήθηκε η Αμεση Δράση και τους συνέλαβε όλους

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη 41χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, και κατηγορείται για «απρόσφορη απόπειρα σε προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Συγκεκριμένα, δύο 17χρονοι έφτιαξαν ψεύτικο προφίλ με στοιχεία 13χρονης στο Instagram και ξεκίνησαν να συνομιλούν με τον 41χρονο.

Αφού συνομίλησαν για μικρό χρονικό διάστημα, ο 41χρονος έστειλε στο προφίλ που πίστευε ότι χειρίζεται μια 13χρονη, βίντεο γενετήσιου χαρακτήρα και κανόνισε συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στο ραντεβού εμφανίστηκαν οι δύο 17χρονοι διαχειριστές του ψεύτικου λογαριασμού, ακολούθησε επεισόδιο, κλήθηκε το κέντρο της Αμεσης Δράσης και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με τον 41χρονο, οι δύο 17χρονοι αφού τον ενημέρωσαν για το υλικό που έχουν στην κατοχή τους, απαίτησαν χρήματα για να μην ενημερώσουν την αστυνομία.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν για εκδικητική πορνογραφία και εκβίαση κατά συναυτουργία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή