Εξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν το Σάββατο

Εξι συλλήψεις για τους πυροβολισμούς στη Λένορμαν το Σάββατο

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα του Σαββάτου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 6 άτομα, 2 Ελληνες και 4 Αλβανοί, ηλικίας 66, 64, 57, 50, 37 και 21 ετών, που εμπλέκονται στο περιστατικό πυροβολισμών που σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή του Κολωνού.

Οι δύο εκ των κατηγορουμένων κινούμενοι με όχημα επί της οδού Λένορμαν συνεπλάκησαν με άλλα άτομα. 

Οπως προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες ενώ κινούνταν στην Λένορμαν δέχθηκαν σήμα να σταματήσουν από μία ομάδα 20 ατόμων περίπου.

Αρχικά διαπληκτίστηκαν, στη συνέχεια ένας έβγαλε όπλο και σημάδεψε τον οδηγό του οχήματος, πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν πυροβολισμοί χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες. 

Αμεσα εντοπίστηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι σταθμευμένο κοντά σε αποθήκη στον Ελαιώνα, μέσα στην οποία εντοπίστηκαν οι 6 κατηγορούμενοι.

Από έρευνα στην αποθήκη αλλά και την κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρας, 3 ρόπαλα και 3.933 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών για παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκόμενων συνεχίζονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή