Η Costa Navarino ανοίγει πρώτη τη φετινή τουριστική σεζόν

Η Costa Navarino ανοίγει πρώτη τη φετινή τουριστική σεζόν

Στις 18 Φεβρουαρίου ξεκινάει το Westin Resort. Νέες πτήσεις από Ευρώπη για Καλαμάτα. Πουλήθηκε το 80% των παραθεριστικών κατοικιών

2' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα νωρίτερα από άλλες χρονιές, και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου, ξεκινάει φέτος τη λειτουργία του το πρώτο ξενοδοχείο στο συγκρότημα της Costa Navarino και έπονται αμέσως μετά οι άλλες τρεις μονάδες που έχει αναπτύξει στη Μεσσηνία η ΤΕΜΕΣ.

Τα μηνύματα για τη φετινή χρονιά από τις μέχρι στιγμής κρατήσεις είναι λίαν ενθαρρυντικά ενώ μία σειρά από μεγάλες ξένες αεροπορικές εταιρείες προσθέτουν φέτος δρομολόγια προς την Καλαμάτα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη ζήτηση για την ευρύτερη περιοχή και ειδικά για την Costa Navarino και τα γήπεδα γκολφ που λειτουργεί.

Παράλληλα, η ΤΕΜΕΣ εργάζεται και στα άλλα μεγάλα projects που έχει δρομολογήσει, όπως το Hilton στην Αθήνα και τα δύο ξενοδοχεία στο παραλιακό μέτωπο του Ελληνικού στην Αττική αλλά και συμπληρωματικά projects όπως το Athens Beach Club στην Ακτή Β’ της Βούλας.Οι επενδύσεις αθροιστικά υπολογίζεται ότι θα υπερβούν τα 800 εκατ. ευρώ. 

Η Costa Navarino ανοίγει πρώτη τη φετινή τουριστική σεζόν-1

Η φετινή χρονιά στην Costa Navarino ξεκινά σε λίγες εβδομάδες με το άνοιγμα του ξενοδοχείου «The Westin Resort Costa Navarino» στις 18 Φεβρουαρίου και με τη λειτουργία των τεσσάρων γηπέδων γκολφ την επόμενη ημέρα.

Το 2024 είναι, επίσης, το πρώτο ολόκληρο έτος λειτουργίας για το νεόδμητο «Mandarin Oriental, Costa Navarino» που θα ανοίξει την 1η Απριλίου, παράλληλα με τη γειτονική Navarino Agora.

Στις 25 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του το «The Romanos, a Luxury Collection Resort», ενώ θα ακολουθήσει στις 3 Μαΐου το «W Costa Navarino».

Το 2024 σηματοδοτεί επίσης την περαιτέρω ανάπτυξη της οικιστικής κοινότητας των Costa Navarino Residences, στη νέα γειτονιά Rolling Greens. Πρόκειται για τις επενδύσεις σε παραθεριστικές κατοικίες που έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί η ΤΕΜΕΣ. Συγκεκριμένα, παραδίδεται η πρώτη γειτονιά παραθεριστικών κατοικιών που δίνονται «με το κλειδί στο χέρι» (σ.σ: turn-key villas) στους ιδιοκτήτες, οπότε αυξάνεται σημαντικά η κοινότητα των ιδιοκτητών στην Costa Navarino. Στο σύνολο όλων των διαφορετικών τύπων κατοικιών στη Costa Navarino, έχει πωληθεί πάνω από 80%. Οι πωλήσεις για την τελευταία γειτονιά που λανσαρίστηκε πέρυσι, τη Valley Greens, είναι ήδη στο 50%. Οι μισοί εκ των αγοραστών είναι Ελληνες και οι υπόλοιποι κυρίως από τη βόρεια και δυτική Ευρώπη. Ολοκληρώνεται έτσι το οικιστικό κομμάτι στην πρώτη περιοχή, το Navarino Dunes. Σύντομα, θα υπάρχει η δυνατότητα για κάποιον που θέλει να ζήσει την εμπειρία της κατοικίας στην Costa Navarino, να ενοικιάσει μια βίλα. 

Εν τω μεταξύ, το συγκρότημα θα εξυπηρετείται πλέον και από νέες πτήσεις. Ειδικότερα, δρομολόγια ξεκινάει από τη Στοκχόλμη στις 24 Φεβρουαρίου η SAS ενώ από τις 18 Φεβρουαρίου θα έχει ξεκινήσει ήδη το δρομολόγιο της Aegean από το Μόναχο. Μέσα στον Μάρτιο ξεκινούν πτήσεις της Aegean και από Ελσίνκι και Κοπεγχάγη καθώς και της Edelweiss από Ζυρίχη. Η Volotea θα ξεκινήσει τον Απρίλιο απευθείας πτήσεις από τη Λιλ και τη Λιόν ενώ νέες πτήσεις από Παρίσι ξεκινά και η Air France τον Ιούλιο. Αρχές Ιουνίου ξεκινά και η απευθείας σύνδεση της Καλαμάτας με το Ηράκλειο της Κρήτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύνολο των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων του ομίλου στην περιοχή επεκτείνεται διαρκώς όπως με την προ ημερών συμφωνία για την περαιτέρω ανάπτυξη των αμπελώνων Navarino Vineyards μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της ΤΕΜΕΣ με την PREMIA Properties και τα Ελληνικά Οινοποιεία. Από τη σχετική επένδυση θα δημιουργηθεί ένα πρότυπο και σύγχρονο οινοποιείο, ενώ θα σχηματισθεί μια νέα εταιρεία για την παραγωγή και την εμπορική εκμετάλλευση των παραγόμενων κρασιών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή