Aγιος Παντελεήμονας: Δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ

Aγιος Παντελεήμονας: Δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες μέσα σε ασανσέρ

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σεξουαλική επίθεση κατήγγειλαν πως δέχθηκαν δυο ανήλικα κορίτσια στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, μια 13χρονη κοπέλα μετέβη με τον πατέρα της στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει

Ειδικότερα, η κοπέλα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας την ακινητοποίησε και σχημάτισε με τα δάχτυλα του χεριού του ένα όπλο με σκοπό να την τρομάξει, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να παραμείνει μέσα στο ασανσέρ, τη θώπευσε και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χθες, σε καταγγελία προχώρησε μια ακόμη ανήλικη στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, η οποία ανέφερε ότι την Κυριακή λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα, και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της, εισήλθε σε αυτό ένας άγνωστος. 

Ο δράστης, που μιλούσε αγγλικά και σπαστά ελληνικά, της έπιασε αρχικά την κουβέντα και μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, τη θώπευσε. Η ανήλικη ξεκίνησε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να μπει στο σπίτι της και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των δύο κοριτσιών, ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις είναι ηλικίας 25-35 ετών.

Μάλιστα, οι Αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT